Ervaringen van ouders

Jessica, november 2016

Onze zoon is zo’n 3 jaar opgevangen bij gastouder Angela en haar gezin. Het was fijn om te zien dat onze zoon zich zo ontzettend thuis voelde bij Angela. Hierdoor lieten wij hem met een goed gevoel bij haar achter. Wat wij altijd erg leuk vonden is dat Angela veel tijd en aandacht steekt in het bedenken en uitwerken van thema’s en daarbij behorende activiteiten.  Hierdoor leren de kinderen veel en worden uitgedaagd in hun ontwikkeling. Doordat er kinderen van 0 tot 4 worden opgevangen leerde onze zoon goed met andere, ook jongere, kinderen om gaan en samen te spelen.

Onze zoon kon zich ook altijd goed vermaken in de tuin. Hier is genoeg speelmateriaal en een grote speelkeuken. Vaak zo leuk, dat ik hem maar met veel moeite mee naar huis kreeg. Hij raakte niet uitgespeeld. Wat wij ook erg waardeerde is dat Angela niet bang is om duidelijke lijnen uit te zetten. Wat kan wel en wat kan niet. Hierdoor is er structuur en weten de kinderen waar ze aan toe zijn.

We vonden het bijna een beetje jammer dat onze zoon 4 jaar werd en dus afscheid moest nemen van Angela en haar gezin. Wat een fijne tijd heeft hij bij haar gehad. Echt een aanrader!!
Christa, september 2016

Onze zoon heeft het goed naar zijn zin bij Angela. Hij heeft nog wat moeite met het afscheid nemen, maar Angela lost dit rustig op door hem over te pakken en hem af te leiden. Naar mijn idee mag hij helemaal zichzelf zijn bij Angela. Ze straalt heel veel rust uit. De kinderen weten daardoor waar ze aan toe zijn. Het is altijd een gezellige bedoening. Haar eigen zoon en dochter zijn dol op de kinderen die bij hen thuis komen. Angela werkt met een thema. Door liedjes, versjes, spelletjes en activiteiten worden ook de jongste kinderen hier al bij betrokken. Erg leuk om te zien! Daarnaast wordt er ook goed gekeken naar wat elk kind nodig heeft. Hij mag zijn eigen ritme blijven hanteren. Al met al zijn wij erg tevreden over gastouder Angela van gastouderopvang Het Puzzeltje
Share by: